DOGADAJI, NOVOSTI

DAN MJESNE ZAJEDNICE MATUZIĆI

Polaganjem cvijeća na Centralnom spomen obilježju i spomeniku civilnim žrtvama rata te Svečanom sjednicom Savjeta mjesne zajednice Matuzići obilježen je dan ove mjesne zajednice, 4. juli, a iz kalendara značajnih datuma Općine Doboj Jug.
Cvijeće su položile delegacije Općine Doboj Jug predvođena Općinskim načelnikom Mirnesom Tukićem, zatim delegacija mjesne zajednice Matuzići, Općinske organizacije SDP-a i KUD-a “Đerdan”.
Na Svečanoj sjednici prigodan referat je podnio Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Matuzići Kemal Zaimović, a prisutnima se obratio i načelnik Tukić. Sumirani su rezultati u posljednje četiri godine i naglašena izrazito dobra saradnja općinskih struktura i Savjeta na rješavanju tekućih problema kao i na aktivnostima koje su doprinosile poboljšanju standarda življenja stanovnika mjesne zajednice Matuzići i Doboj Juga.
Aktivnosti na obilježavanju Dana mjesne zajednice nastavljaju se i večeras sa turnirom veterana u malom nogometu koji počinje od 19:00 sati i sutra 06.07. 2024. godine kulturno-zabavnom manifestacijom “U SUSRET LJETU” koja počinje u 20:00 sati na Trgu ispred zgrade Općine.
Pogledaj sve novosti