NOVOSTI, OPCINA, UPRAVA

JAVNA RASPRAVA

Javna rasprava na Nacrt Odluke o uslovima i načinu pribavljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Doboj Jug.

Zaključkom Općinskog vijeća Doboj Jug broj: 01-04-1411-26/23 donesenom na dvadesetšestoj sjednici  VIII saziva Općinskog vijeća održanoj dana 26.12.2023. godine usvojen je Nacrt  Odluke  o uslovima i načinu pribavljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu općine Doboj Jug i istim je određeno da predlagač u roku od 30 dana provede Javnu raspravu i tokom trajanja iste sve prijedloge, primjedbe i sugestije sumira i ugradi u konačan Prijedlog Odluke, koji treba da se raspravlja na nekoj od narednih  sjednica Općinskog vijeća.

Javna rasprava će trajati 30 dana u periodu od 04.01.2024.godine pa zaključno sa 05.02.2024.godine, te u tom periodu može se izvršiti uvid u Nacrt Odluke u kancelariji broj 106 , kontakt osoba, Šahbegović Melisa.

Pozivamo Vas da sve prijedloge,primjedbe i sugestije na Nacrt Odluke dostavite isključivo u pismenom obliku u nadležnu Službu zaključno sa 05.02.2024. godine do 12 sati.Takođe ovim putem zakazujemo Javnu raspravu na Nacrt Odluke, dana 19.01.2024. godine ( petak) u 15 00 u Sali Općinskog vijeća Doboj Jug.

Pozivaju se građani,privredni subjekti , javne ustanove i drugi zainteresovani da izvrše uvid u Nacrt Odluke u gore navedenom roku, te da svojim prijedlozima i sugestijama na Nacrt daju svoj doprinos , kako bi se na osnovu istih izradio Prijedlog navedene Odluke.

U prilogu možete pogledati Nacrt Odluke o uslovima i načinu pribavljanja i raspolaganja nekretninama u vlasništvu Općine Doboj Jug.

DOKUMENTI

PREUZMITE DOKUMENT

Pogledaj sve novosti