NOVOSTI, OPCINA

POSJETA PRIVREDNICAMA

 
Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas novootvoreni salon ljepote “UMA” u Doboj Jugu, na adresi Bosanska 72 A, Matuzići.
 
Zadovoljstvo nam je podjeliti informaciju da je općina Doboj Jug bogatija za još jedno pravno lice – poduzetnicu čija djelatnost se odnosi na ljepotu i njegu lica i tijela.
 
Posebno zadovoljstvo predstavlja to što je ova djelatnost napokon prisutna i na području naše lokalne zajednice, koja će se obavljati u vlastitom novoizgrađenom poslovnom prostoru na pomenutoj adresi.
 
“Danas mi je bila čast da kao Općinski načelnik posjetim novootvoreni kozmetički salon u vlasništvu gospođe Ume Kruško, te da joj u ime administracije Općine Doboj Jug i u svoje ime zaželim uspješan rad”, rekao je načelnik Tukić prilikom posjete.
 
Salon pruža široku lepezu usluga kao što su manikir i pedikir, svečani i svakodnevni make-up, depilacija i sve vrste masaže.
 
Svi ste dobrodošli u Beauty salon “UMA” gdje će te za sebe naći uslugu za svoje potrebe, u prelijepo uređenom ambijentu uz profesionalne tretmane, u što smo se uvjerili kroz današnju posjetu i razgovor sa vlasnicom.
Pogledaj sve novosti