DOGADAJI, NOVOSTI, OPCINA

UDRUŽENJE PARAPLEGIČARA I OBOLJELIH OD DJEČIJE PARALIZE OPĆINE DOBOJ JUG – JUBILEJ 20 GODINA

JUBILEJ, 20. godišnjica postojanja i rada Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Općine Doboj Jug
U prepunoj Sali Općinskog vijeća, a u organizaciji Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize općine Doboj Jug i finansijsku podršku Općinskog načelnika g-dina Mirnesa Tukića, uz impozantne rezultate rada Udruženja prikazanih u prezentaciji rada, obraćanja istaknutih ličnosti iz javnog i nevladinog sektora, dodjele priznanja zaslužnim pojedincima i kolektivima, obilježena je 20. godišnjica postojanja i rada Udruženja paraplegičara i oboljelih od dječije paralize Općine Doboj Jug.
Nakon svečane ceremonije upriličena je zakuska uz hladnu platu, kolač, kafu,sok i druženje u Velikoj sali zgrade općine.
Koristimo priliku da se zahvalimo svim učesnicima koji su svojim prisustvom i podrškom doprinijeli obilježavanju jubileja 20. godina postojanja i rada Udruženja, kao i svima onima koji su u proteklih 20.godina podržavali rad našeg Udruženja na promovisanju prava osoba sa invaliditetom i izgradnji pristupačnije lokalne zajedice za osobe sa invaliditetom , a sve u cilju da osobe sa invaliditetom imaju mogućnosti da pod jednakim uslovima kao i drugi građani budu uključene u društvo i uživaju prava koja im po svim međunarodnim i domaćim zakonima pripadaju.
Još jednom veliko HVALA svima…UPODP Doboj Jug
Pogledaj sve novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *