OPCINA, VIJECE

OBILJEŽENI DAN OPĆINE I DAN BITKE NA KARUŠAMA

Uz pridržavanje epidemioloških mjera i u smanjenom broju i ove godine su na svečan i simboličan način obilježeni Dan općine i Dan bitke na Karušama.
Značajni datumi za općinu Doboj Jug u jeku epidemije koronavirusa obilježeni su svečanim polaganjem cvijeća na spomen obilježjima u Doboj Jugu.
Izostao je bogat kulturno-zabavni i gastronomski program koji se inače realizirao kroz Martovske svečanosti koje su trajale cijeli mjesec mart u prethodnim godinama.
Svoje učešće u polaganju cvijeća uzeli su predstavnici političkog, vjerskog i kulturnog života općine Doboj Jug kao i organizacije i udruženja proistekli iz odbrambeno-oslobodilačkog rata 92.-95..

Svim građanima općine Doboj Jug još jednom

čestitamo

Dan općine, svim učesnicima odbrambeno-oslobodilačkog rata i onima koji su svoje živote i dijelove dijela dali za ovu zemlju dugujemo veliku zahvalnost za slobodu u kojoj danas uživamo i proslavljamo svoje dane na koje moramo biti ponosni.

Učenicima i kolektivu OŠ “21. mart”

čestitamo

Dan škole sa željom da i dalje nastave da budu svijetla tačka naše zajedničke budućnosti kroz obrazovanje i sticanje znanja neophodnih za kreiranje života i ambijenta u kojem ćemo svi biti sretniji.

Pogledaj sve novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *