NOVOSTI, OPCINA

POSJETA PRIVREDNICIMA

Općinski načelnik Mirnes Tukić posjetio je danas dva novootvorena privredna subjekta, dvije Mahal(l)e, dvije različite djelatnosti nedavno otvorene i krenule sa radom, a koje su obogatile sadržaj i ponudu kada su usluge u pitanju u Doboj Jugu.
Barber shop “Mahala”, vlasnika Haruna Skulića je tradicionalni zanat, muški frizer, barber i pruža usluge šišanja, brijanja, sređivanja brade i ostale srodne usluge za pripadnike muške populacije.
Harun je svoj biznis pokrenuo i uz pomoć Omladinske banke Doboj Jug, Fondacije Mozaik, kroz projekat mikrobiznisa, a koji se finansira i iz Budžeta Općine Doboj Jug.
Restoran “Mahalla” vlasnice Mirzete Krličević je mjesto gdje se uvijek može pojesti ukusan obrok, razmjeniti poneka ljudska riječ i iz kojeg korisnici izlaze zadovoljni, želeći se ponovno vratiti. Pored tradicionalnih jela u ponudi su i jako traženo pečeno pile, više vrsta pica, jela sa roštilja, a imaju i besplatnu dostavu.
Idući iz Mahale u Mahallu uvjerili smo se da predan rad i zalaganje mogu donijeti lijepe rezultate i nadamo se da će Mahal(l)e dugo trajati na zadovoljstvu njihovih korisnika usluga.
Pogledaj sve novosti