Dokumenti Veličina Preuzmi
Prijava B2B 384,64 kb
Profili i posl.zelje njem. firmi 408,17 kb

Predstavništvo njemačke privrede u BiH (AHK BiH) organizuje posjetu njemačke privredne delegacije Bosni i Hercegovini s ciljem razmatranja mogućnosti saradnje u oblasti obnovljivih izvora energije na temu „Energija iz biorazgradivog otpada“. Posjeta se realizuje u okviru programa podrške saradnje „Mittelstand Global - Exportinitiative Energie“ koji raspisuje Savezno ministarstvo privrede i energije SR Njemačke.

 

U sklopu ovog projekta, a s ciljem uspostavljanja novih poslovnih kontakata i unapređenja razmjene iskustava i informacija između njemačkih i bosanskohercegovačkih stručnjaka i firmi iz oblasti obnovljivih izvora energije, nudimo mogućnost individualnih B2B poslovnih razgovora s njemačkim firmama dana 25. i 26. oktobra 2017.g.

 

U prilogu Vam možete pronaći kratke profile njemačkih firmi, te ukoliko ste zainteresovani za učešće na individualnim razgovorima sa navedenim firmama, molimo Vas da priloženi prijavni obrazac pošaljete najkasnije do ponedeljka, 9. oktobra 2017.g. e-mailom na sanjin.purgic@ahk.ba . Broj učesnika je ograničen. Učešće je besplatno uz prethodnu prijavu.